"Mistakes are the portals of discovery."

Det är nästan skamligt hur dålig jag är på att blogga. I mitt huvud bloggar jag jämt och ständigt. Men jag antar att verkligheten inte alls är en lika rolig plats att befinna sig på. Fast jag bör nog omformulera mig lite. Jag är egentligen inte dålig på att blogga. Jag är dålig på att uppdatera! För jag tycker faktiskt om min blogg, ibland. Jag har förresten tankar på att starta en ny blogg och sluta uppdatera här. Men vi får se, hähä. Nu däremot ska jag ta mig ut i snöstormen för att se om jag hittar semlor åt pojken. Han är på teaterrep och vill så hemskt gärna ha semlor att mumsa på när han kommer hem. Klart han får det!
 
Han tycker förresten väldigt mycket om att hoppa in i bilder...
 
Ut i snöstormen var det. Varväl!

"With every book you buy, you should buy the time to read it."

 
Såhär kan det se ut när man klär om en hel övervåning till att passa för en medeltida förlovningsfest. Jag har inga före bilder, men tänk bort allt som står i rummet. Den här övervåningen har också fått iklä sig rollen av en medeltida födelsedagsfest flera gånger, en nutida undre världen krog och också en nattklubb för vampyrer. Imponerande och alldeles underbart. Det är inte många lokaler som går att använda till så många olika lajv. Vi har haft riktig tur som har hittat den här! Varväl alla lajvare, och icke-lajvare!

"You are never too old to set another goal or to dream a new dream."

Tjoho, såhär ser jag ut för det mesta nuförtiden. Om ni vill veta. Men inte idag dock, hähä.
 
Idag är det fredag, vilket innebär rollspel! Fast det är ju inte rollspel varje fredag. Men idag betyder fredag rollspel! Håhå, det ska bli roligt. Jag har förberett mig väl med både risifrutti och chokladpudding. Kanske tar med lite saft också.
 
Förresten, Janita och Cecilia! Fotografering på torsdag nästa vecka? Fungerar det? Jag har även tänkt boka in garderobplundring på måndag, fungerar det?
Varväl och trevlig helg!
 

RSS 2.0
Design by Tasnim