"When you look at me, when you think of me, I am in paradise."

Jag har egentligen inte tid att blogga. Inte idag. Inte alls. Men jag gör det ändå. Sömnlös har jag vandrat genom veckans alla dagar och inte förrän nu kan jag börja skymta ljuset i tunneln. Så mycket plugg att jag inte står ut. Så mycket plugg att mitt sociala liv lider. Men imorgon är det slut. Imorgon kan jag börja leva igen. Fast jag pluggar imorgon också. Så egentligen är det på lördag mitt liv börjar igen. Men på något vis är det ändå roligt. Jag är ju egentligen en sådan där som tycker om att plugga. Jag glömmer bara bort det allt som oftast. Oturligt nog. 
 
Gamla staden i Stockholm förra vintern. Inget slår julkänslan man får där! 
 
Nu ska jag återgå till pluggandet. Hur bra nu det kommer att gå med tanke på hur trött jag är...
Varväl! 

"All for one and each man for himself!"

 
Inga ord behövs här. Helt magisk låt. 
 
Denna tidiga morgon i kalla, vintermagiska december sitter jag hemma hos mor och försöker plugga. Det går dock inte helt som jag vill, av olika anledningar. Mest för att jag saknar min pojke. Egentligen är han ingen pojke. Utan en vuxen man som just nu ligger hemma och sover sött. Hoppas jag. Jag ska nog också sova snart och fortsätta med pluggandet senare idag. Ja, jag gör nog så. Inget blir bättre av att jag sitter uppe och bara blir mer och mer trött. Varväl!    

"What has roots as nobody sees, Is taller than trees, Up, up it goes, And yet never grows?"

Inatt händer det! I flera år har jag följt inspelningen och nu inatt får jag, och pojken, äntligen se den! Vad pratar jag om? The Hobbit - An Unexpected Journey såklart! Jag och pojken köade för att få biljetter till nattvisningen här i Eskilstuna och fick tag på dem första biljetterna i staden! Det kommer utan tvekan att bli århundradets filmupplevelse! 
 
 
Åh, jag kan knappt vänta! Men har jag kunnat göra det hittills kan jag nog stå ut lite längre till! 

RSS 2.0
Design by Tasnim