"You can't just let nature run wild."

 
Imorgon är det brädspelsonsdag på KFUM som vanligt. Men eftersom det är halloween och KFUM samtidigt håller i en stor fest så ska så många av oss som möjligt vara utklädda. Eller så många som vill åtminstone! Jag själv ska vara pirat och det kom jag på för bara någon timme sedan. Vilken tur att jag är lajvare och har världens grymmaste bas redan. Det enda jag behöver fixa är lite accesoarer, eller bestämma vilka jag ska använda, och sy en pirathatt. Även till hatten har jag en bas redan, hähä. Känns lite fusk att det är så lätt att fixa allt. Men det är inte mitt fel att dem andra inte är lajvare! Blir det bra ska jag försöka få någon att ta bild på det hela. Förmodligen blir det bra. Nu ska jag spela TV-spel med mina småsyskon. Varväl! 
 

"Don't forget, the monsters are more afraid of you than you are of them."

 
Jag har nya byxor och jag älskar dem mer och mer för varje dag, mhm. Dem är lite stora dock så mina ben ser större ut än dem egentligen är. Men det gör inget! Nu ska jag alldeles snart ner och göra staden, hähä. Det blir nog fantastiskt. Varväl! 

"Treat everyone like they are fragile so you don't break the ones who are."

Jag har nu varit 21 år i en lite mer än en timme. Jag gillar det inte. Inte alls. Jag hatar att fylla år och bli äldre och äldre för varje år som går. Det skriker av protester inom mig och min hjärna gör allt för att övertyga mig om att det bara är på papperet. Jag är inte helt säker på vad det är som gör att jag känner såhär. Det är ju inte som att jag drabbas av ålderskris eller något. Det är mest bara en allmän ovilja att bli äldre. Fast det är bara på min födelsedag jag känner såhär. Dagen efter och följande dagar är jag mitt vanliga barnsliga jag igen, helt övertygad om att jag bara blivit äldre på papperet. Mitt sinne förblir förevigt som det hos ett litet barn. Underbart och alldeles fantastiskt. 
 
En bild från en liten fotograferingstur på cykel för ett tag sedan. 
 
Min födelsedag har jag inlett med god glass och ett par avsnitt anime. Jag tänker fortsätta den med en kopp te och Pratchett tills jag slutligen somnar och hälsar på hos John Blund en stund. Varväl!

RSS 2.0
Design by Tasnim